ئاياللار چايخانىسى

ئاياللار بىر بىرىنى قوللىغان ھالدا بىر يەرگە كەلگەندە دۇنيا مىھرى مۇھەببەتكە تولىدۇ

ئاياللارنىڭ روھى بىسىمى ھەقىقەتەن ئىغىر. مەيلى قايسى مەدىنىيەتتە بولسۇن، ئاياللار ئىغىر روھى بىسىم ۋە چارچاش تۈپەيلى نۇرغۇن پىسخولوگىيەلىك مەسىلىلەرگە دۇچ كىلىۋاتىدۇ. ئۇيغۇر ئاياللىرىنىڭ مۇشۇ جەھەتتىكى ئىھتىياجىنى قاندۇرۇش، ئۇلارغا يىتەكچى ۋە قوللۇغۇچى بولۇش ئۈمۈدى بىلەن بۇ چايخانىنى قۇردۇم. بۇ يەردە ئايدا بىر قىتىم يىغىلىش ئىلىپ بىرىلىدۇ. يىغىلىش زۇمدا ئۆتكۈزىلىدۇ، ئىككى سائەت ئەتراپىدا داۋاملىشىدۇ. ھەرخىل تىمىلەر ئۈستىدە پارالىشىمىز. ھەر ئايلىق تىمىلار بۇ يەرگە يوللىنىدۇ. شۇنىڭغا قاراپ تىزىملاتسىڭىزمۇ بولىدۇ. يىغىلىش شەنبە ياكى يەكشەنبە كۈنلىرى ئورۇنلاشتۇرىلىدۇ.

مەربىيە

تىمىلار

يىڭى يىغىلىش ۋاقتى ۋە تىمىسى مۇشۇ يەرگە يوللىنىدۇ

بۇ ئايلىق تىما قانداق قىلغاندا بەدىنىمىزنى سۆيەلەيمىز. بەدىنىمىزنى سۆيۈش ئۆزىمىگە بولغان ئىشەنچىنى ئاشۇرۇشتىن سىرت نۇرغۇن ساغلاملىققا پايدىلىق تەرەپلىرى بار

(Time and place) يىغىن ئورنى ۋە ۋاقتى

يىغىلىش زۇمدا ئىلىپ بىرىلىدۇ

ۋاقتى 8. ئاينىڭ 21. كۈنى مەركىزى ياۋروپا ۋاقتىى سائەت 16:00، ۋاشىنگىتون ۋاقتى ئەتىگەن سائەت 10 دا، تۈركىيە ۋاقتى چۈشتىن كىيىن 5 دە

دەرس زۇمدا ئۆتىلىدۇ، زۇم ئۇلۇنىشى سىز تىزىملىتىش ھەققىنى تالشۇرغاندىن كىيىن ئىلخەتكە كىلىدۇ

Information about the women’s gathering

Time: 21st of August, 10 am EST, 16:00 CET, 5 pm Turkey time( Istanbul time).

Location: Zoom ( you will receive the link once you register to the gathering)

register by clicking the below button 👇🏻

Please subscribe to get notified with news on this site.

%d bloggers like this: